Hej,

imorse slog vi på väderleksrapporten och tittade efter var i Sverige det INTE skulle regna i helgen. Kusten vid Kalmar såg okej ut, så på några timmar packade vi bilen och fixade lite småsaker som behövdes fixas hemma och vid kl 20 ikväll lämnade vi Örebro för en kortare tripp över helgen.

Har INGEN aning om hur länge vi blir borta eller exakt vi ska göra men det visar sig ☺️

Har packat med lilla grillen, spritkök och pulverkaffe så vi klarar oss och vi sover i bilen. Har stort bagageutrymmet och bäddmadrasser, täcke och kuddar. Gjorde liknande förra året och bilcampade efter Västkusten men var borta lite längre så då växlade vi med att bo på hotell och gå på spa. Supermysigt.

Gillar att kunna förflytta oss allteftersom vi känner för det och ta dagen som den kommer.

Kram!

Lämna ett svar