Inlägget innehåller annonslänkar för Lindex

Hej på er,

ägnat eftermiddagen åt att springa runt på Marieberg Galleria i reakaos (ok, inget kaos egentligen – var mest jag som var stressad), hämtat ut ett paket med kläder som jag köpt online och så har jag packat.

Det är ganska lustigt (haha, eller inte) på en sommarsemester i Sverige får man packa allt ifrån bikini till underställ. Vädret kan skifta snabbt.

Drog på mig gosigaste oversized myströjan (HÄR på rea just nu), packade in oss i bilen och så åkte vi till närmaste OKQ8 för att köpa det obligatoriska nu-lämnar-vi-stan-kaffet!

Jag var hungrig innan vi ens kört ut ur Örebro, så smsade en kollega som bor i Kristinehamn och bad om tips på matställe som har GOD mat men som inte är ett för fancy ställe, eftersom vi ändå skulle passera där. Hon tipsade om Parma, som är relativt nyöppnat.

Parma l e v e r e r a d e !

Sååå god carpaccio på oxfilé, en italiensk antipasti med ostar och charkuterier samt en napolitanskt bakad vesuvio. Pizzan hade gärna fått gå lite längre men smakerna satt.

Jag ska utan tvekan försöka kopiera den här carpaccion hemma. Så så sååå gott!!! Oliverna med en kryddstark balsamico och vitlök, mmm, GOTT!

Extra plus till restaurangen för att dom tog emot oss en halvtimme innan stängning och inte stressade på när vi inte hunnit äta klart när det var dags att stänga. Förstår ju annars att man gärna vill gå hem från jobbet i tid när passet är slut.

Nu är vi laddade för västkustens räkor! Vi fick tag på antagligen sista hotellet i hela Västra Götaland och Bohuslän tidigare idag när vi bokade. Kanske där ingen annan vill bo, återstår att se… 😉

KRAM

Lämna ett svar