Inlägget innehåller annonslänkar för Åhléns

Hej i natten!

Här ligger jag och lyssnar på en podd och kan inte sova 🙂 Var nära att somna redan för en timme sedan men en HARKRANK hoppade på mig och sedan var det kört. Kändes som det var en skalbagge… – oavsett vilket, är inte rädd, men vill INTE dela säng med varken harkrank eller skalbaggar.

Idag har vi påbörjat vårat bygge av trädäck. Målet är att allt ska vara klart till kräftskivan nästa vecka så istället för att åka och bada imorgon så ska vi fortsätta i trädgården. Så hoppas vi på bra väder till kräftskivan såklart.

Har spanat in DENNA väska precis. Älskar modellen och har tidigare varit inne på en mandelbrun men tror att denna rosa också hade varit sååå fin nu till hösten.

Vidare har jag förälskat mig i DESSA ljuvliga mattallrikar. Hade velat ha både i sand, grått och ljusrosa. Sååå fina!

Ikväll åt vi middag klockan 23!!! Seeent men vi höll på i trädgården till bara en timme tidigare. Krämig kycklinggratäng med ajvar och timjan (recept HÄR).

Hade ingen ork och ingen creme fraiche så tog phiadelphiaost och grädde istället och så stekte vi på kycklingen och använde stekpannan som ugnsform. Gick utmärkt – och snabbt. Perfekt vardagsrätt.

Nej men hörrni, nu är klockan snart TJUGO I TRE på natten. Måste försöka sova!

Kram

Lämna ett svar