Hej hej,

swish swish sa den här dagen och sedan var den plötsligt över. Sov liiite längre än tänkt imorse men hann ändå med en snabb frukost i trädgården på dom äntligen färdigmålade utemöblerna innan vi åkte iväg första svängen till Bauhaus för att köpa virke till trädäcket. Blev nästan lite yr i huvudet av att gå där inne och leta efter sådant jag knappt vet vad det är för något 🙂

Vi kom hem, grillade till lunch, Christian byggde ihop ramen till däcket och sedan åkte vi iväg igen. När vi avklarat alla ärenden började klockan bli lite för sent för att dra igång cirkelsågen, vet inte om grannarna hade uppskatt det, haha och så hade vi sån tur att vi fick spontanbesök av vänner vi inte träffat på länge 🙂

En jättegod alkoholfri bål som passar bra att bjuda på en vardagskväll som jag fick tips av en följare – TACK Svea, med smak av jordgubbar och lime. God nyblandad men ännu godare när den fått stå och dra ett tag.

Jordgubbsbål med lime,

10 glas,

🍸50 cl jordgubbssaft

🍸1,5 l Loka Crush Jordgubb

🍸250 gram färska jordgubbar

🍸2 st lime

🍸1 kruka färsk mynta

Gör såhär:

Blanda den koncentrerade jordgubbssaften med vatten enligt anvisning på flaskan och häll i en stor skål. Tillsätt Loka Crush, jordgubbar och saften från 1 lime i skålen. Blanda runt.

Skär den andra limen i skivor och lägg i bålen. Fördela myntabladen och limeklyftor i bålen. Tillsätt eventuellt is. Häll upp bålen i glas och servera!

Till middag blev det pizza 🙂 Min favvo hawaii med räkor, rödlök (föredrar gul på denna) och mild sås. Mums!

Nu har C redan somnat brevid mig här i sängen så nu ska jag också sova så jag är pigg imorgon.

KRAM

2 svar på ”Bauhaus och bål”

Lämna ett svar