Inlägget innehåller annonslänkar för Lindex & Nextory

Hej på er,

… ja som rubriken säger, mañana mañana, vi har en väldigt lugn semester och imorse tror jag vi satt nere vid frukosten i nästan två (!) timmar.

Smörgåsar, pannkakor med sylt, grädde och nutella (men inte till mig – har inte förstått hypen med just nutella och saknar jordnötssmöret som fanns på vårat hotell i Kungälv och var jättegott till pannkakor). Fil, yoghurt, färska bär, nötter , juicer av olika de slag…. Som gjort för en långsittning alltså 🙂

Tar alltid med mig en kopp kaffe upp på rummet efter frukosten. Så jag kan sippa på den samtidigt som jag sminkar mig. Eller kanske i sängen under tiden som någon annan i familjen ockuperar badrummet 🙂

Ett litet tips i samarbete med Nextory till er. HÄR får ni testa en månad gratis (se till att koden LOUISE30 står ifyllt). Tusentals titlar att välja på (ladda ned offline så kan ni lyssna eller läsa var och när det passar er).

Jag gillar Nextory lite extra eftersom man även kan läsa böcker och inte bara lyssna på dom. Ingen bindningstid och marknadens största utbud med tusentals olika titlar att välja mellan.

På väg till Göteborg när vi skulle åka bil långt så laddade jag ned Pippi, Bamse och Greta Gris till Christians dotters surfplatta. Perfekt tidsfördriv!

Idag har vi strosat runt i centrala Göteborg. Fikat på Espresso House, besökt NK, köpt lördagsgodis inne på Hemmakväll och varit i Nordstan och shoppat kläder till både stora och små.

Stickad mjuk och gosig tröja i pastellig rosa med trekvartsärm HÄR och sööötaste cardigan med pompoms HÄR.

Testat godisnyheter från Hemmakväll som min Instagram fullkomligt svämmat över av bilder på det senaste. Sandwich pepparkaka (smakar pepparkaksdeg!) och delicato punschrulle, eller dammsugare kan man ju också kalla den 🙂

Sandwich pepparkaka blev min favorit men Christian gillade punschrullen bäst.

Vi hade bordsbokning på restaurang Mañana på Kungshöjden ikväll. En spansk tapasrestaurang med jättegod vit sangria 🙂 Skulle hem till hotellet och byta om innan men tiden sprang iväg och plötsligt var klockan en halvtimme innan bokad tid och regnet ÖSTE ned… Minns ni vad jag skrev i mitt förra inlägg om mig och regn? 😉

Enkel och mysig restaurang med tapas, en odigitaliserad version av Pinchos skulle man kunna kalla den. Ingen mobilapp men penna och papper till beställningen. Inget wow men klart godkänt.

Vad har ni gjort denna lördag? Skriv gärna en rad och berätta!

KRAM

Lämna ett svar