Det här köpte jag för min första lön

Inlägg i betalt samarbete med Bästtandblekning.se

Hej hej,

redan onsdag och fastän det faktiskt känns som HÖST nu så blev jag sugen på iskaffe imorse. Saknar dock att sitta ute i solen och dricka det, men annars så 😉

Nu till något annat! Har ni något tips när det gäller tandblekning? Jag har bestämt mig för att dra ned lite på kaffet (till en, max två koppar) om dagen. Har nästan helt slutat dricka kaffe på natten på jobbet och upplever att jag sover sååå mycket bättre tack vare det samt för att försöka förhindra onödig missfärgning av mina tänder.

Körde ofta tandblekning förr och har funderat på att bleka igen men inte riktigt haft koll på vilken produkt jag ska välja.

För er som är intresserade av tandblekning och vill bleka hemma (vilket jag föredrar, skönt och smidigt att göra när man har tid över och inte behöva förboka tider hos tandläkare eller på salong, brukar dessutom vara betydligt billigare) finns en oberoende sida som jämför vilka produkt som är bäst för just tandblekning hemma. Tips tips. Faktiskt är dom två märken jag använt mest som ligger högst upp på topplistan men det är ju en djungel minst sagt.

Tänkte som jag skrev ovan att det kaaanske kan vara en bra början att försöka vara lite försiktig med livsmedel som missfärgar, som kaffe, rödvin osv. PUH. Som jag älskar, haha. Det finns ju helt klart hälsofördelar också med att dra ned på just sånt. Eller så kör jag på som vanligt och bleker en extra gång 😉

Rolig fun fact är att jag för min FÖRSTA LÖN (som 16,17-nånting-år, jobbade kvällar efter skolan på den tiden som kundbokare) köpte just tandblekning för hemmabruk. Ångrar mig inte.

La in bild ovan för att visa hur mina tänder ser ut just nu och då är det ändå några år sedan jag blekte sist. Hoppas att ni gillade detta tips, tar gärna emot från er som läser också om ni har något!

KRAM

Lämna ett svar