Inlägget innehåller reklam och är ett betalt samarbete med Fyndiq

God kväll på er,

börjar äntligen se ljuset i tunneln på den här monsterjobbsveckan. Jobba, sova, äta på repeat. Har verkligen inte gjort något annat! Men nu är det bara två nätter kvar.

Imorse när vi åkte hem ifrån jobbet fick vi skrapa bilrutorna. BURR! Nu går tankarna verkligen åt kyligare tider med snö, saffran och… Julklappar! Har ni börjat fundera på det än?

Kan tyckas att det är liite tidigt men jag tycker alltid det är så svårt att veta vad jag ska köpa till Christian, och SWISH säger det bara och så är det plötsligt en vecka innan julafton.

HÄR har Fyndiq samlat lite julklappstips för just pojkvännen och när jag gick in och kikade hittade jag DESSUTOM lite som jag själv hade velat ha 😉 Tex ett stativ till telefonen, mobilladdare och en kontroll till PS4 så jag och Christian kan spela tillsammans (han fick ett PS4 i julklapp för några år sedan).

Vill du se hela utbudet av julklappstips hos Fyndiq hittar du det här. Finns en mängd olika produkter och kategorier att botanisera i 🙂

Kör ni julklappslekar så finns kategorin “under 100 kr”, jag kikade in där och hittade huuur mycket bra som helst! Skärmskydd, adapter till hörlurar (skulle behöva själv), tvättbara munskydd i olika färger (rosa!!!) och till och med palettbladsfrön.

Har precis tittat ikapp senaste avsnittet av Decenniets Mästerkock, mitt absoluta favoritprogram! Kul att se Paul fritera i Mästerkocksköket igen och alltid intressant när mat och klimat uppmärksammas.

Så otroligt späääääääääääännaaaande att se vem som vinner, alla är ju otroligt duktiga! Mina favoriter är Catarina och Klara. Tittar ni?

Bakad potatis med kycklingcurryröra stod på menyn här ikväll! GOTT GOTT GOTT, kikar in lite senare med recept. Nu ska jag svira om och åka iväg till jobbet igen. Hoppas ni har en mysig kväll!

KRAM

Lämna ett svar