Hej hej,

Först av allt – tusen tack för att ni tittar in här. Betyder sååå mycket att ni verkar uppskatta några rader från mig då och då. T a c k. Lämna gärna en rad eller två i kommentarerna på inlägg ni gillar lite extra 🙂 Så vet jag vad ni tycker om att läsa och se här.

Imorse efter jobbet åkte vi och storhandlade. Skönt att ha det gjort så att allt finns hemma inför veckan. Var på Citygross och på Lidl, fanns huuur mycket gulligt som helst nu att fylla skåpen med inför jul.

Strössel i form av snöflingor, choklad, hushållsfärger, sockerpasta, kristyr med glitter, bakformar och knäckformar med tomtar och andra juliga motiv, och annat som hör julen till 🙂

Ville köpa aaallt såklart i vanlig ordning men valde ut några favoriter.

I hopp med att lyckas lite bättre med mina spritsningar framöver 😉 En kaksprits för 79.90 kr bara, som hittat! 10 mönsterplattor och 8 spritsmunstycken. Älskar alla oväntade fynd som går att göra på Lidl då och då.

På Citygross spanade vi in pepparkaksutbudet 🙂 Letar efter minipepparkakshus från Gille men kanske är för tidigt ute, har ni sett några att köpa nånstans?

Missade förra året och gjorde stort pepparkakshus, men i år blir det den mindre varianten, tänkte vara ute i god tid för en gångs skull.

Hur gulligt?! Villavillekulla och pippifigurer i pepparkaksform för att fira Pippi 75 år. Vet en liten tjej hemma hos oss som skulle ääälska!!! Endel av intäkterna går dessutom till Rädda barnen och Pippi Today som stöttar flickor på flykt.

Hoppas att ni mår T O P P E N. Kika in här lite senare så ska ni få recept på drömmigt god spagetti carbonara!

KRAM

Lämna ett svar