Inlägget innehåller ett betalt samarbete med Mjällbusters

Hej hej,

Winter wonderland utanför fönstret. Började snöa redan inatt och verkar ha fortsatt under dagen. Ljuvligt vackert och mysigt trots att jag har vårlängtan.

Här springer dagarna förbi. 6 st 12-timmars pass på en vecka. Äta, sova, jobba på repeat och så bara ta en dag i taget.

Slow cookern går på högvarv! Först lasagne i dagarna två och imorgon korvstroganoff. Vi sover och maten tillagar sig själv.

Perfekt. Bästa vardagstipset.

Receptet på lasagnen för att tillaga i ugn finns HÄR. Samma tillvägagångssätt i slow cooker men jag kokade aldrig linserna innan och körde 6 timmar på låg värme.

Idag åt jag frukost hemma och tar med middagen till jobbet, sparar tid, blir inte lika stressigt. Christian börjar tidigare än mig varje kväll så vi hinner ändå inte äta tillsammans.

Vad brukar ni använda för hårprodukter? Jag har tipsat ibland i tidigare inlägg om både smink och olika hårvårdsprodukter men jag har nog aldrig tidigare tipsat om schampo. På senaste tid har jag blivit lite torr i hårbotten och funderar på att testa något nytt istället för det jag använder just nu.

Har inga direkta besvär utav det men det ser ju INTE trevligt ut när det snöar torra hudflikar från hårbotten… Har ni några tips och råd kring det?

För ett tag sedan läste jag om Mjällbusters som ska ha ett bra och effektivt mjällschampo, tillverkat i Sverige och som passar i ett nordiskt klimat. Bad hairdays are gone!!!

Har inte testat det själv än men vill gärna tipsa om någon av er liksom mig är på jakt efter produkter som kan hjälpa med detta oangenäma problem 😉

Bild lånad från Mjalllbusters.se

Nej nu fick jag bråttom! Ska borsta tänder och hår och leta fram mysiga strumpor och sedan skynda mot jobbet.

Ha en mysig kväll allihop.

Kram

Lämna ett svar