Joline blir storasyster

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej hej på er,

tänkte berätta för er om en dag för ett par månader sedan som var sååå efterlängtad och speciell för oss. Otroligt pirrigt och som vi sett fram emot att berätta för Christians dotter att hon ska bli storasyster!

Vi velade lite i beslutet om när och hur att berätta, av olika skäl som tex att vi inte ville berätta för tidigt IFALL att något skulle gå fel och även för att vi ville hålla det för oss själva liiite lite till. Det är inget att begära av en så liten på att hålla en hemlis – och längtan och väntan kan bli oändligt lång!

När vi hade varit på KUB och allt visade sig vara bra med vårt lilla popcorn så styrde vi upp en hejdundrande överraskningsfest med temat ”grattis-du-ska-bli-storasyster”!

Ballonger, paket, tårtor, ljus, ja allt som hör en bra fest till 🙂

Så otroligt mysigt och en riktig rooolig stund för oss alla 3 som vi för alltid kommer att minnas. Med böcker om att få ett syskon (bland annat den här och den här) och prat om att bli storasyster och hur det är att få en bebis i familjen.

Något abstrakt och svårt att förstå tänkte vi – hade ju själv väldigt svårt i början stundvis att förstå att jag faktiskt har en bebis i magen! Det tog ju ett tag innan det både kändes och syntes 🙂

Och även fast vi såklart hade på känn att J kommer bli världens bästa storasyster så bevisar hon det för oss hela tiden, om och om igen.

Hon pratar om allt hon ska lära lillebror – allt ifrån att vara modig och gunga högt till att hoppa på ett ben, gå till lekparken tillsammans och låna ut sina gosedjur. Hon funderar på var lillebror ska sitta och äta men även på vad en så liten egentligen äter och på vilken tallrik som ska bli hans.Lite senare samma dag passade vi på att titta på några av lillebrors klädesplagg och testa dom på gosedjuren. Visade bilder och filmer från ultraljuden vi varit på men just DET var ju inte jättespännande att se, haha.

Nu säger hon ofta att ”lillebror kommer i sommar, när vi hunnit bada mycket” – och det har hon ju helt rätt i, vår lilla skatt!

KRAM

Kommentera