Hej på er,

hur mår ni? Som jag önskat mig sommar och sol och nu är vi äntligen där. Sitter ute i trädgården så mycket jag bara hinner och kan på dagarna och idag fick jag besök av Ma och hennes lilla bebis Leo. Tänk vilken häftig känsla det är att titta på honom och veta att min son kommer att leka med honom framöver!

Vi fikade budapestrulle (dööör så gott, kan äta hela själv!) och pratade, mest om bebisar, förlossning, amning och annat sånt som jag aldrig hade anat för bara ett år sedan att jag skulle sitta och prata om idag 😉

Går in i vecka 30 imorgon. Pirrigt och nervöst, känns som att han kan komma ”när som helst” nu – har redan packat hans väska som tur är 😉 Hoppas SÅKLART han stannar länge till.

På eftermiddagen tog jag och Christian en spontan lunchdejt på kvarterskrogen här i Tybble! En caesarsallad för mig och en fetaostsallad för C. Myyysigt!!!

Är det inte för härligt nu när man kan börja umgås (i ett lite behagligare) utomhusklimat nu? Finns inget jag gillar bättre än att sitta ute med solen i ögonen och något gott på tallriken och i glasen!

Försökte ta en bild tillsammans med Christian till er (och till oss) men ja, det gick sådär haha 😉

Önskar er en mysig kväll om ni fortfarande är vakna. Torsdag imorgon och snart helg!

KRAM

Ett svar på ”Lunchdejt”

  1. Hej.Tänkte jag kikar in här innan jag går o lägger mig. Er dag igår ser ut att varit helt underbar!!! Som vanligt så blev jag så hungrig 🙂
    Jag skulle mer än gärna vilja provsmaka både caesarsallad och fetaostsallad.
    Skulle jag dock få välja 1 av dom skulle det bli caesarsalladen.Jag är ju helt galen i allt vad ost heter 🙂 Var mycket generösa portioner ser jag.
    Ha en fin helg 🙂

Lämna ett svar