Hej hej,

fööörlåt för dålig uppdatering! Dagarna går i ett här och jag är lite osäker på vad ni vill läsa? Jag gillar ju att skriva om en blandning av allt från min vardag, så mysigt att bjuda in er och dela av mig av små glimtar från vårat liv och så värdefullt med alla tips och råd jag får från er och dessutom älskar jag att skriva.

Just nu blir det mycket bebis och matlagningen har verkligen fått kliva åt sidan. Har en tacogratäng i ugnen just nu men annars har jag inte lagat mer mat än en bechamelsås sen den 1:a augusti 🙂

Den senaste veckan har vi bland annat haft Harrys storasyster här. Vi var hemma hos mina föräldrar som ville fira henne för att hon blivit storasyster. Hon fick bland annat en babyborndocka – som är större än lillebror MEN som kan låna kläder ur hans garderob!

Vi har fått uppleva riktigt småbarnskaos här hemma 🙂 Saker högt och lågt, berg av tvätt…

…och två ganska utmattade men glada föräldrar. Harry äter varannan timme dygnet runt så vi sover ungefär en timme i stöten och inte så många totalt per dygn. Vet inte var energin kommer ifrån men den finns!

Får mycket besök också vilket är jättekul och åker runt en hel del själva. Vill visa upp vår skatt för heeela världen.

Igår besökte vi BVC för första gången. Harry ökar i vikt, dock misstänkt kolik så vi har bytt ersättning och börjat med miniform.

Håll tummarna för att det hjälper! Så slipper vi vagga vår lilla visselpipa hela nätterna igenom 🙂

Runt klockan 23 på kvällen är han som allra piggast och har vi otur (vilket vi haft sen vi kom hem ifrån BB…) så skriker han fram till klockan 05 ungefär.

Idag har vi varit hemma hos Harrys gammelmormor och lunchat. Hemgjord ärtsoppa och fläskpannkaka. Min kräsna sambo fick annat att äta. Gulligt av Mormor att göra flera olika rätter för vår skull och hon hade också en present till Harrys storasyster som hon ska få när hon kommer till oss nästa gång.

Efter besöket hos Mormor så åkte vi till Marieberg för att köpa en present till Harrys kompis Leo som har dop imorgon.

Och passade på att kika i lite affärer men köpte inget till oss själva. Mysigt att bara strosa runt.

Dåligt med bilder på mig men det är för att det alltid är jag som tar bilderna… 😉 Hoppas verkligen ni gillar att se resten av familjen!

KRAM

Lämna ett svar