Shoppa på GeKås Ullared

Inlägget innehåller reklam för Ullaredblogg.se

Hej hej!

Vilken dag det här har varit, eller – dom senaste dagarna har varit minst sagt fartfyllda. Har så mycket att blogga om så ni anar inte 🙂 Men först har jag ett supertips till er!

Den här fiiina klänningen är ur Pernilla Wahlgrens kollektion för GeKås Ullared. Vi var där när jag var gravid med Harry i somras och även om målet med besöket var att shoppa bebisprylar så slank det ned både kläder, inredning och saker till köket också. Klänningen har jag fått oerhört mycket beröm för 🙂

Allt för bebis och barn är betydligt billigare på Ullared än i vanliga affären och utbudet är enormt. Har ni inte varit där, eller om ni planerar att åka dit framöver så kika in på Ullaredbloggen (HÄR) för att hitta bilder och priser på vad som säljs i varuhuset. Inte bara för barn utan från hela sortimentet.

Karta över varuhuset

Belysning, inredning, ridsport, smådjur, barnkläder, dam- och herrkläder, elektronik, allt för bilen, fiske, mat, smink, väskor, leksaker, alltså aaallt finns på Ullared!

Här ser ni endel av vår inköpslista som vi hade med oss 🙂

Bekväma skor, en polett eller tiokrona till kundvagnen (eller vagnarna…) och glöm inte fullt batteri på mobilen, din inköpslista och att ta en bild på din vagns unika nummer om den skulle komma på villovägar. Sen är du redo!

Nu inför jul slår dom nog aaalla rekord både vad det gäller försäljning av blivande julklappar och dessutom mängden av juldekorationer att köpa med hem.

Har ni varit på Ullared någon gång? Vad tycker ni? Känns som att det finns två läger – antingen älskar man det eller så hatar man det… 😉

Kanske inte kan rekommendera er att åka höggravida och i högsommarvärme som vi gjorde men annars säger jag ÅK, ÅK, ÅK! Finns väl inget härligare än att fynda!

Kraaam

Lämna ett svar