220102

Heeej och GOD FORTSÄTTNING!

Det nya året firades in med pompa och ståt (typ, haha) tillsammans med vänner. Med fyra barn varav tre stycken under året som har olika mat- och sovrutiner så valde vi att beställa hem en nyårskasse. Taaack och lov, för lite rörigt och kaosigt blev det ändå. Harry tex fick ta sig ett bad i handfatet runt klockan 20 på kvällen samtidigt som Amanda äntligen hittat en lucka och stod för att försöka sminka sig.

Barnens behov först såklart så klockan var strax efter 22 när vi åt huvudrätten.

En sååå god hummersoppa med räkor och grönkålschips till förrätt. Som huvudrätt serverades oxfilé med fransk potatiskaka och en brownie med chokladmousse och färska hallon till efterrätt. Älskade potatiskakan med tunt tunt skivad potatis och massor av smör! Måste försöka efterlikna att göra en egen här hemma.

Harry kämpade på länge och väl för att hålla sig vaken till tolvslaget men föll på mållinjen, när klockan var 23.59 och vi stod ute i trädgården med bubbel och tomtebloss i alla möjliga tänkbara storlekar redo för att skåla in det nya året DÅ passade han på att somna…

Oerhört mysigt och trevligt om än något annorlunda mot tidigare nyårsfiranden när man släpat sig iväg till slottet för att se fyrverkerier och sedan hållt igång till 5-6 på morgonen. Är väl ungefär lika trött efter firandet det här året som andra men av helt andra orsaker än party hela natten… 🙂

Ett halvlyckat försök till familjebilder, nyårsbingo och en omgång Geni (Amanda, visst vann vi över killarna???) men sedan när alla barn hade slocknat på olika håll blev det ändå dags att åka hem. Efterrätten åt vi i soffan på nyårsdagen.

Jag vill passa på att tacka er alla för året som gått och önskar er det bästa för det här året. Tack för att ni hänger med mig på dagarna, håller mig sällskap och skickar pepp, stöttande ord och alltid inspirerar och hejar på mig!!! Sådana vänner borde alla ha.

KRAM!

Lämna ett svar