HEJ!

Har haft en riktigt mysig dag på stan idag med Harry, Ma och Leo. Hängt på Espresso House, spanat in lite rea och så ett besök på Willys för att köpa årets första tulpaner innan vi promenerade hem genom ett oerhört vacker Wadköping, som låg inbäddat som i ett gnistrande snötäcke.

Harry (som har dreglat i soffan, inget annat…) har börjat det nya året med att byta från liggdel till sittdel i vagnen och sover ä n t l i g e n i egen säng i eget rum.

Något svårnattad ikväll men nu ska jag äntligen sätta mig och plugga lite innan det är dags för mig att sova.

Jag har hoppat på en intensivutbildning till Instagram content manager och social media manager- så är du företag eller privatperson som behöver hjälp med sociala medier, skicka ett mail så tittar vi på det.

Oerhört brett område med massor av möjligheter för alla som vill vara eller är på nätet, vilket ju i princip är ett måste idag och speciellt i marknadsföringssyfte då.

Så nu vet ni vad jag gör på nätterna – pluggar! 🙂

Tänk, jag blir bara mer och mer kär i Harry, för varje dag som går. Att få spendera dagarna med honom är det absolut bästa jag vet. När han borrar in sitt lilla ansikte i mitt och tjuter av skratt.

Det var en bekant till mig som skrev att det är som att vara nyförälskad att få barn. Det stämmer på pricken!

Äta själv kan han redan, ikväll kikärtsgryta med röd curry (recept HÄR). Igår åt han indisk butter halloumi med lika stor aptit. Kul att han gillar kryddstark mat!

Hoppas ni mår bra. KRAAAM

Lämna ett svar