Heeej på er!

Dagens babysim blev inställt så vi har haft en lugn dag på hemmaplan. Har så mycket att fixa här hemma (vi har gjort om i både köket och vardagsrummet, är inte helt klara än) men man hinner inte så mycket med en liten Harry i livet. Försöker ta det kvällstid när han sover men då är jag helt slut, haha.

Vi har möblerat om vardagsrummet så det ska bli mer öppet utrymme och där Joline och Harry har fått en lekhörna. Flyttat in matbordet i köket och byggt en kökssoffa med förvaring, gjort oss av med köksön. Ni kan få se hur det tar form, är inte helt klara än.

Tvn ska bort, vi väntar på en specialbeställd dyna till soffan och till Harrys barnstol med vatten- och smutsavstötande tyg och vi ska köpa en vaxduk till bordet (japp, trodde INTE jag var personen som har vaxduk men tydligen).

Det är oerhört mysigt att sitta inne i köket på kvällarna och vi är väldigt nöjda hittills 🙂

Vardagsrummet jobbar vi på 🙂 Lite i taget och känner av. Skulle behöva mer förvaring och något roligt på väggarna. Ser lite tokigt ut med kompostgaller i soffan men haha, det ligger där av en anledning, orkade inte flytta på det nu när jag tog bilder.

Stöket är en stor del av vår vardag numer!

Lillördag är det också!!! Har ingen aning om vad vi ska äta ikväll, räkmackan på bilden hade varit en dröm men den är för långt bort att släpa med hela familjen och åka iväg… Sisådär 3,5 timme att åka.

Lasagnette? Paj med broccoli, gräddädel och feta ost? Chilikassler med ananas? Snabbmakaroner och färdiga köttbullar med ketchup? Har haft så oerhört dålig fantasi och ork när det kommer till matlagning sedan jag blev mamma. Trodde det skulle vara tvärtom haha, men nu ska Harry snart börja äta ”på riktigt” så jag måste steppa upp igen. Mer hemlagad mat från grunden är tanken och önskan. Vi får väl se. Har ni tips så säg till 😉

Kram på er så länge!!!

2 svar på ”Snabbtitt in i verkligheten (med stök och ommöblering)”

  1. Men så fint ni gjort i köket !! Ni har verkligen tänkt på att skapa plats för allt. WOW så snyggt 🙂
    Kanonbra även med allt utrymme i vardagsrummet ,vad stort o luftigt det blev .Kan tänka mig att ni har är supernöjda o även barnen o er fina labbe

Lämna ett svar