Hela gänget (på banan igen!)

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej hej,

vilka veckor vi har haft. Först var Harry sjuk och sedan blev hans Morfar inlagd på sjukhus i en vecka vilket resulterade i att vi bodde hos Mormor (min mamma) under tiden. Mysigt, Harry älskar att vara där och vi åt så god mat och sov i så sköna sängar men saknade våra rutiner och Christian här hemma. Så så så mycket! Och våra vänner och dagliga utflykter saknade vi också såklart.

Men nu äntligen, åter till rutiner och vardag med grötplättar till frukost, långa promenader och kaffe i mängder på stan. Det bästa jag vet i livet just nu, tillsammans med H.

Och åter till lyxiga sovmornar där Christian tar Harry när han kommer hem från jobbet på morgonen, klär på honom, ger honom frukost och packar skötväskan åt oss innan vi ska iväg.

Klockan 10 brukar vi ses med kompisarna och vi är alltid sena jag och Harry. Oavsett var vi ska ses, här eller någon annanstans. Jag som typ inte kommit försent i hela mitt liv, det är otur att H inte har bättre koll på klockan 😉

Idag plockade vi upp varsin latte på Espresso House och gick sen vidare till Lindex rea (20% extra på redan nedsatta varor för medlemmar, finns HÄR, tips!) Jag köpte inget idag, har i princip varenda plagg ifrån Lindex babyavdelning i garderoben och klickade hem lite pyjamaser senast igår kväll.

Sen åt barnen mellis och vi frukost på Kulturbistron, 25 kronor för en burk med melon som Harry bokstavligen tryckte in i munnen och fullkomligt ä l s k a d e. Det bästa är dessutom att jag alltid äter upp det han inte orkar 😉

Hur söt är han??? Och så lik sin storasyster där. Haklapp glömde jag hemma i vanlig ordning så tröjan var bara att ta av och slänga i tvätten så fort vi kom innanför dörren.

Två besök i lekhörnan inne på bibblan blev det idag, egentligen skulle vi lunchat inne på Nikolai café och lekt på Kyrkråttan men där höll öppna förskolan sångstund när vi kom så vi spar besöket till ett annat tillfälle. Dom har det finaste lekrum där och Harry stortrivs! Tips tips om ni inte varit där. Massor av leksaker för både små och stora barn.

Harry älskar att läsa böcker, öva på att stå och att leka med sina kompisar. Hoppar och studsar när han ser Babblarna. Vill helst äta själv, älskar passionsfrukt, jordgubbar, lasagne och smörgåsrån med hummus och sover 3×45 min per dag. Han har börjat sova på mage i sängen och på dagarna skriker han högt så fort jag lämnar rummet, annars skrattar han mest och är oerhört glad.

Kändes verkligen som en gråkall novemberdag idag med en tung dimma hängandes i luften. Brrr, inte vad man önskar nu i mitten av mars, eller hur?

Jag och Harry tog en lååång varm dusch när vi kom hem och sen var han så trött att han somnade tidigt, tidigt. Det finns inget bättre än att vara hemma med Harry och jag önskar att jag kunde få vara det jämt. Det låter klyschigt men jag har blivit både lyckligare och mer lugn i mig själv och i vardagen sedan han kom.

Harry sover och det ska jag också göra strax, jag ska baaara försöka få tag i en tid för att göra nya pass och läsa några sidor till i min bok (30 sidor kvar!!!) God natt!

KRAAAM

Lämna ett svar