Hej bästa ni!

Dagarna springer iväg och efter att ha hunnit med en förkylning sedan senaste sjukdomen för fem veckor sedan blev Harry dålig igen igår morse. Två besök på barnakuten har vi hunnit med men nu ikväll har han varit piggare och utan feber så jag hoppas han är på bättringsvägen. Hoppas hoppas.

Eftersom det var så kort förlopp den här gången så funderar jag på om han kan ha ätit något tokigt? Det sista han åt innan han blev dålig var på ett ungefär gröt, äggröra, färska jordgubbar och blodpudding. Är lite skeptisk inför jordgubbarna pga att jag fått mail från flera följare som berättat att dom blivit sjuka efter att ha ätit just det…

Det blir nog inga fler färska jordgubbar för Harry innan vi kan plocka solvarma söta gubbar ifrån vår egen trädgård i alla fall! Och på tal om det så över till något helt annat…

Vi kanske ska flytta!!! Allt är inte till hundra klappat och klart men om inget drastiskt händer (haha, ja, dramatisk som jag är) så kommer vi snart flytta till vårat drömboende (nåja, i alla fall efter lite renovering). Ett radhus nästan dubbelt så stort som vi bor idag, centralt med gångavstånd upp på stan, nära flera stora mataffärer, barnvänligt, inga bilvägar utanför fönstret och massor av lekplatser där Joline och Harry kan leka, skaffa minnen, växa upp. Och jag och Christian bli gamla ihop 🙂

För er som känner till stan eller för er som kanske vill googla så heter området Sörbyängen 🙂 Skulle vilja påstå att det med sitt lugn och sitt läge är ett av dom absolut bästa områdena i stan, och väldigt levande.

Jihuuu!!! Nu kikar jag på inredning och utemöbler och staket och parkettgolv och allt där emellan. Ska bli så så roligt och framförallt – skönt att få större!

KRAM och godnatt på er

Lämna ett svar