Heeej!

Inte kunde väl jag tro att Christian skulle bli så glad över köttbullar. Men så snart jag sagt att jag skulle göra köttbullar och mos till middag så pratade han inte om annat på heeela dagen. Är väl ungefär 1,5 år sedan sist jag gjorde det och då var jag gravid med Harry. Hade sååå svårt för just kött under graviditeten.

Christian gör köttbullar ibland efter mitt recept men dom blir tydligen inte lika goda ändå säger han 😉

Harry ska få smaka till lunch imorgon – hoppas hoppas han tycker om dom lika mycket som vi. Kan väl vara något av det godaste som finns?!

Vi vaknade vid 5 imorse och klockan har passerat midnatt med råge nu så jag borde verkligen gå och sova. Är så lätt dock att timmarna försvinner iväg när Harry sover och man får lite tid för sig själv, kolla på någon serie eller att städa o fixa lite. Får väl erkänna att jag snart kommer att somna på soffan, ögonen går i kors och ögonlocken är svåra att hålla uppe så lika bra att ge upp för den här kvällen.

Sov gott ni som också har sömnen framför er! Imorgon hoppas jag på lika fint väder som det varit dom senaste dagarna, så Harry kan få njuta av att sitta i trädgården , känna på gräset och upptäcka det där härliga pirret i kroppen av längtan och förväntan som alltid kommer tillsammans med våren. Vår första vår tillsammans!

God natt <3

Lämna ett svar