Hej hej,

känner mig äntligen “ledig” nog att sätta mig och skriva några rader. Mycket vatten har runnit under våra broar sedan jag skrev sist 😉

För ca 1 månad sedan trillade jag över ett fantastiskt radhus. Familjen som bodde där letade efter en lägenhet i vårat område och var överösta med svar från olika intressenter (17 stycken!), men bestämde sig för vår lägenhet, jihuuu. Det var mycket som skulle klaffa men så sista fredagen i april flyttade vi – ca 10 timmar efter att alla papper var påskrivna!

Vårat lilla radhus på gården där vi redan trivs så bra. Christian ville inte börja packa förrän alla papper var klara så ni kan ju tänka er hur bråttom vi fick när allt plötsligt var klart. Och hur rörigt allt blir när man byter boende med någon 🙂

Allt har var sååå mycket kaos! Jag fick promenera till Ica Maxi för att köpa nya underkläder, mina smycken hittade jag igår och alla mina och Christians personliga saker är ouppackade men nu börjar det så smått bli ordning i alla fall på nedervåningen. Vi har haft sådan ovärderlig hjälp från våra vänner med både packning, själva flytten, att packa upp, städa, montera möbler osv.

Hade aldrig klarat det utan dom. Att flytta sätter verkligen relationer på prov 😉

Önskar jag kunde visa lite finare bilder men det kommer när allt faller på plats. Trivs så oerhört bra redan, har nog aldrig känt mig så hemma i vuxen ålder.

Det är lagom stort (5 rok, 119 kvm) känns luftigt, helt fantastiskt att bara kunna köra ut vagnen på antingen framsidan eller baksidan när Harry ska sova är ren och skär lyx, vi har fem minuters promenad till Maxi, nära både grönområden och stan och grannarna är sååå oerhört trevliga och välkomnande!!!

Tycker det är så mysigt att ligga i soffan på kvällen och se lampan i trappen lysa. Är uppväxt i hus och just det ger mig sådan hemmakänsla.

Vi hade tänkt måla om och lägga nya golv här hemma men är så slut efter den här flytten att vi avvaktar ett tag. Jag blir svimfärdig bara Christian pratar om att börja spackla och måla… 🙂

Älskar verkligen att bo här trots vissa renoveringsbehov. Det här är definitivt vårat för-alltid-hem!!! Once in a lifetime.

Nu är klockan mycket och jag ska gå upp och lägga mig på övervåningen där resten av familjen sover. Hur mysigt att smyga upp i en knarrande trappa sent om kvällen?! Japp, vinner högsta mysighetspriset!

Kraaam

Lämna ett svar