Heeej!

Har fredagsfeeling här hemma idag 🙂 Och nedräkning. Efter ytterligare en tuff natt med Harry där han varit vaken i princip heeela tiden, så tickar timmarna ned till Christians semester som börjar imorgon bitti kl 07. Ska bli så så skönt att ha honom hemma. Tid tillsammans hela familjen.

Imorse så var jag och Harry iväg på frukostmöte på Ica maxi universitetet. Vår favvovbutik (ser den ju till och med ifrån sovrumsfönstret 😁), jag och Harry strosar runt där typ varje dag haha. Både det ena och det andra brukar slinka ned i varukorgen. Både sånt jag planerat och inte.

Trevligt sällskap, gott att äta och väldigt imponerande hållbarhetsarbete med närodlat att köpa i butiken som odlas i den gröna containern som står på parkeringen. Sallad, grönkål och färska kryddor bland annat.

Vi fick skynda iväg strax innan dom andra. Harry och jag har ägnat veckan åt att hälsa på dom förskolor vi funderar på till honom och idag var det dags att besöka vårat förstahandsval – Lavendelgården!

Kompisen Leo har fått plats till hösten och vi har sökt från februari. Har hört sååå mycket bra om Lavendelgården och vi vill gärna att barnen ska gå tillsammans så hoppas hoppas vi får plats där.

En kopp kaffe och sedan tog Ma med barnen på promenad och lunch hemma hos henne, jag fick order om att lägga mig och vila.

Passade på att dammsuga övervåningen och lägga ut barnens nya mattor som kom idag. Sedan slocknade jag på sängen en timme och vaknade upp till den här fina bilden. Kolla Harrys frisyr, haha!

Sen skiftade vi så att killarna var här hemma på eftermiddagen 🙂

Efter sagostund, lek och mellis kom Ma och hämtade lilla Leo.

Ikväll åt vi lax och potatis till middag och Harry älskade det. Y e a y ! Hade nästan gett upp hoppet om honom och lax 😉

Nu ska jag boka bord på restaurang tills på fredag och sen förhoppningsvis hänga en stund med Christian innan han ska till jobbet. Sista natten!!! Sedan två månaders ledighet tillsammans. Woop woop!

KRAM!

Lämna ett svar