Hej,

känns som att klockan redan är kväll. Har farit runt så mycket idag och klev upp tiiidigt så är nog därför. Hunnit storhandla både på Ica Maxi och Lidl samt stekt sötpotatisplättar till Harry som jag ska testa frysa in. Han älskar dom!

Igår var jag på smygöppning av Stora Hjortstorps gård som ligger bara ett stenkast ifrån stan. Vi i vårat lilla gäng med influencers från Örebro var ditbjudna på fantastisk frukost i underbar miljö.

Älskar, älskar, älskar! Kan se mig och familjen sitta och äta brunch där, se barnen äta glass efter glass i sommar, en middag för mig och Christian på tu man hand… Föreställa mig fantastiskt julbord att besöka år efter år. Och det bästa är såklart att det ligger så nära stan att det går att promenera eller cykla dit. Perfekta utflykten framöver. Ja, ni hör ju, jag blev alldeles förälskad!

Harry var hemma med Christian som ju gått på semester 🙂 Han (Harry alltså ;)) har haft det lite jobbigt med humöret på senaste, sovit dåligt, tänder på gång kanske, och har otroligt mycket vilja. Utvecklas i en rasande fart just nu!

Hoppas ni har en fin lördag.

Kraaaaam

Ett svar på ”Förälskad”

  1. Alltså dessa 2 underbara killar är bara för goa .Vilka kompisar !! Dom kommer ha mycket roligt tillsammans .Ni är även 2 toppen mammor, som ställer upp för varandra i vått o torrt Grabbarna har även fått toppen pappor så roligt att få följa era båda familjer.Tack för att vi fick komma idag på go fika o träffa er 🙂

Lämna ett svar