Hej hej!

Heeej världens bästa bloggläsare!!! Det här är sååå efterlängtat. I juni tog mitt utrymme på bloggen slut och jag hade ingen möjlighet att utöka det (betalar själv för min blogg och det har varit lite kärvt med ekonomin under föräldrarledigheten och rådande världsläge) men nu fick jag ett GRYMT erbjudande så nu är bloggen här i minst ett år till i alla fall 😉

Har verkligen saknat att blogga även om jag hänger på Instagram regelbundet såklart men där är det sällan några längre texter att skriva utan mer fokus på bild (och video).

Som en del av er kanske vet så har jag börjat ett nytt jobb (som IT-support), Harry skolas in på förskolan och så har vi en ny liten bebis i magen påväg 🙂

Så så spännande vad framtiden kommer föra med sig för oss!!!

Nu ska det lagas köttbullar och makaroner (till barnen) och vad jag och C ska äta för något är inte helt bestämt än. Vill inte se en köttbulle så långt ögat kan nås helst och inte en snabbmakaron heller! 😉

Ni hittar förresten bloggen nu via både adressen http://www.louisechf.com samt http://www.louisehenriksson.com

KRAM så hörs vi snart igen!

Ett svar på ”Nu är jag här igen!”

  1. Hej !!! Så superkul att du är tillbaka här. Har saknat så mycket att kunna följa dig här även om jag följer dig på instagram med .
    Stort grattis igen till att ni väntar tillökning i familjen !
    Jag brukar ju även inspireras av alla dina tips / recept på goda maträtter.
    Låter spännande med nytt jobb ! Lycka till där 🙂

Lämna ett svar