Hej!

Igår var vi på ultraljud på en privatklinik här i stan. Vi var där även när vi väntade Harry, men då var vi bara i vecka 8. Jag var så orolig hela tiden och behövde få se bebisen för att kunna slappna av, samt att Christian inte fick följa med på ultraljuden i regionen pga pandemirestriktonerna.

Den här gången gjorde vi det av andra anledningar! Det är så oerhört mysigt att få se sitt barn, och att den här gången också få dela upplevelsen tillsammans med Christian. En väldigt speciell och fin känsla. Skulle kunna ligga där på britsen i timmar och kika på vad vår bebis hittar på.

Vår lilla bebis är en busig liten som gärna gömmer sitt ansikte, gör små gulliga kullerbyttor i magen och suger på tummen! 👶🏼

Översta bilden från igår och den under är från när vi väntade Harry! Kan väl nästan säga att det här har blivit en tradition?!

KRAM

Ett svar på ”Bonusultraljud”

Lämna ett svar