Lördagsgodis

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej!!!

Den här lördagen har gått undan minsann 🙂 Full fart när barnens storasyster är här och det är dansuppvisningar med tillhörande sång i vardagsrummet, gymnastikövningar, det byggs mysiga kojor och vi försöker som alltid få ut det bästa och mesta av dagarna tillsammans.

Den här gymnastikmattan vi har (som kan användas till mycket mer än bara gymnastik, bygga kojor med tex) är från Ikea och heter ”PLUFSIG”.

Jättebra för barn i alla åldrar (även Alice tycker om att sitta och ligga på den!) och går även bra att ha utomhus på sommaren.

Barnen var hemma hos Mormor några timmar på eftermiddagen där dom lekte med kusinerna.

Tydligen dracks det väldigt mycket saft och åts enorma mängder kakor också (om man ska tro Harry, för det var det sista han pratade om innan han somnade) och eftersom jag känner min mamma så vet jag att det säkert slunkit ner ett kex eller tio i magen på barnen långt innan middag 🙂

Ni var så GULLIGA som tog er tid att tipsa om era favoriter på foundation/CC cream och mascara i veckan!!! TACK!!!

Jag beställde hem några av dom mest tipsade för att testa. Vissa produkter har inte kommit än men jag fortsätter prova och visar allt eftersom.

Dom här produkterna testade/visade jag idag (solpudret är en gammal favorit som hängt med länge, finns HÄR!):

Lipgloss från Clarins HÄR.

Använt just det här glosset i många år. Läpparna blir mjuka och känns inte så kladdiga som med andra läppglans. Finns i många nyanser, den här heter ”peach”.

DET HÄR paketet kan jag varmt rekommendera om ni vill ha två fantastiskt fina gloss i neutral färg.

CC-cream från IT Cosmetics HÄR.

Ni var många som tipsade om den och det är första gången jag testar något från det märket. Värd varenda krona! Bra täckning utan att kännas för tung och tyckte den gav ett fint ”glow” också, behövs inte så mycket produkt, går att bygga upp. Plus för att den innehåller solskydd och fungerar som dagcreme, serum och primer.

– Lancome Hypnose HÄR.

Mascara från Maybelline HÄR.

Vågar inte riktigt recensera mascarorna än, vill testa dom lite till. Men båda har borstar jag tycker om och den från Maybelline får extra plus för sin fina förpackning.

Min favorit sedan innan (finns HÄR) verkar vara en favorit hos er också så ska bli spännande att testa alla mascarorna och se vilken som jag tycker bäst om 🙂

På mitt högra öga har jag Maybelline och på det vänstra (närmast kameran) har jag Lancome. Tog inga närbilder, filmade bara. Om nån önskar kan jag försöka fota mer?

Alla bilder är med produkterna på men inget dagsljus tyvärr.

Är INTE duktig på smink så är sååå tacksam för all hjälp från er!!! Kika gärna på min instastory så kan ni se videos i dagsljus om ni är nyfikna!

KRAAAAAM

Lämna ett svar