Soliga hälsningar från Spanien

Inlägget innehåller annonslänkar för Ellos

Hej!

Här kommer en liten uppdatering om vår resa till Torrevieja. Vi vaknade upp första dagen, pigga, glada och PEPPADE till växlande molnighet och värmande sol.

Helt perfekt väder för sådant jag älskar… Och sedan försvann alla moln!

En enkel omlottklänning (finns HÄR i olika färger och mönster), snygga solglasögon, strosa längs med stranden och frukost UTOMHUS!!! på Bella Mar Beach.

Älskar att äta utomhus, det är något speciellt med det.

Godaste cappuccino jag druckit! Med härligt sällskap, massor av vispad grädde och utsikt över ett stort, oändligt hav.

Sedan serverades den evigt trendiga och supertrevliga drinken Mimosa på löpande band tillsammans med olika frukostmackor, stekta ägg, spansk tortilla och färggranna frukter.

Alla SÅ NÖJDA!!! Vi hade en lagom intensiv första dag där vi hann med otroligt mycket utan att stressa.

Efter frukost tog vi en tur till affären och shoppade goda snacks och lite dryck att lägga på kylning hemma i Victorias lägenhet.

Skulle kunnat fylla hur många kundvagnar som helst med olika ostar, fuet, oliver, nötter och bubbel. Och salta chips, chips med olika spännande smaker!!! ÄLSKAR SNACKS!

Och jag ääälskar att gå i mataffärer utomlands, det blir oftast lite roligare i kassan också eftersom det är så mycket billigare!

Lunch hade Victoria bokat på Soraya. Alla beställde in lite olika tapas att dela på, bland annat gambas (vitlöksräkor) och kalvköttbullar en ljuvligt god tomatsås.

Och så självklart – SANGRIA i stora karaffer så det räckte och blev över för alla som ville.

Ett glas Sangria (med eller utan alkohol) ÄR ju ett OBLIGATORISKT inslag under en resa till Spanien!!!

Efter lunch tog vi solstolar, parasoller, färgglada korv med bröd-handdukar (från Biltema tror jag?) och strosade till stranden för att fylla på med lite D-vitamin och ta ett dopp i det salta havet.

Tog en högst oklar selfie i Helenas söta solhatt som jag lånade för att solen brände på öronen.

Där och då i ljuset från solen tyckte jag att det blev en jättegullig bild 😉

Här har bara halva dagen gått och sååå oerhört mycket vi ändå hunnit med?! På stranden badades det och njöts av massage och fortsättning följer… För sen blev det snacks och drinkar på Victorias rooftop med pool innan middagen!

Men mer om det i ett annat inlägg för nu ska jag natta Harry. Drömmer mig tillbaka till Torrevieja hela tiden!!! Hoppas ni har en mysig söndagkväll.

KRAM

1 thoughts on “Soliga hälsningar från Spanien

  1. Att ni hade det hel underbart är ju självklart, det syns ju på alla bilderna du lagt upp. Nytta blandat med nöje, kan det bli bättre.

Lämna ett svar