Julmys, pizzakväll och kampanjpriser

Inlägget innehåller annonslänkar

Heeej!

Mår oförskämt bra efter min operation, är dock ganska trött och äter och dricker på repeat så känns som hela dagarna bara försvinner och jag har bara varit hemma sedan jag kom hem ifrån sjukhuset i torsdags. SNARK!

Idag begav vi oss dock ut för att skaffa tre olika ting: en torktumlare, en symaskin och en JULGRAN!

Har haft äkta gran i några år nu men tröttnat på allt barr som faller som snö bara man andas i närheten, så nu fick det bli en konstgran med inbyggd belysning.

Ser riktigt fram emot en garanterat barrfri Disneygran som håller i flera år framöver, längtar efter att få visa er den! Väntar nog ett liiitet tag till med att fram den, åtminstone tills Black Week har passerat.

Lite julkänslan fick vi minsann ute på vägarna och jag passade på att klicka hem en ny stjärna till julgranens topp (HÄR, den palladiumpläterade) som jag suktat efter i ååår nu.

Så otroligt fin och lite mer plånboksvänlig just nu. Är ni ändå inne o kikar på stjärnan så titta gärna på drömmigaste julporslinet från Villeroy & Boch också. Älskar, älskar, älskar och har börjat samla lite smått.

På tal om Black Week så har jag fyllt på i barnens necessärer! Satt vid kl 00.00 inatt och inväntade supererbjudanden med dom hade redan tjuvstartat, handlade på mig av ALLT vi använder till barnen.

Gillar att bunkra när det är lite billigare för att sedan alltid ha hemma när det behövs! Ni hittar alla produkter HÄR.

Sedan beställde familjen PIZZA och jag åt filmjölk haha. Christian tog en kebabpizza och den kände jag bara avsmak för när jag såg den, men en nygräddad margherita med pommes och mild sås hade jag aaabsolut jättegärna smakat av om jag kunnat.

Nu ska jag strax försöka sova. Kram kram så länge så hörs vi

Lämna ett svar